Taxi & transporttjänster i Mariestad

Taxi Mellansjö - mer än bara taxi

Mellansjö Taxi, baserat i Mariestad, är känd för sin pålitlighet och professionalism. Vårt företag är djupt engagerat i att leverera service av högsta kvalitet, vilket framgår av vårt omfattande engagemang för utmärkt kundservice. Detta engagemang genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet och gör oss till det första valet för de som söker pålitliga transportlösningar.

Du kan lita på Taxi Mellansjö

Vårt erbjudande sträcker sig från bekväma och effektiva stadsturer till skräddarsydda längre resor, där vi anpassar varje resa efter kundens unika behov och önskemål. Oavsett om det gäller en snabb tur till affärsmötet eller en längre resa till en avlägsen destination, ser vi till att varje resa är så smidig och behaglig som möjligt. Våra erfarna förare är kunniga om de bästa vägarna och strävar efter att minimera restiden, samtidigt som de bibehåller högsta säkerhetsstandarder. Med Mellansjö Taxi kan kunderna förvänta sig en resa som inte bara är effektiv utan också avkopplande och njutbar, oavsett deras destination.

Vi samarbetar med Mariestad Taxi

Vårt partnerskap med Mariestad Taxi berikar våra tjänster betydligt. Denna samverkan möjliggör för oss att erbjuda dig, som vår uppskattade kund, ännu mer flexibilitet i dina transportbehov. Oavsett dina specifika önskemål eller krav på din resa, står vi redo att tillgodose dem. Tillsammans med Mariestad Taxi säkerställer vi att varje resa anpassas efter dina unika behov, oavsett destination eller tidpunkt.

Kontakta oss

Våra specialiserade taxitjänster

Förutom vanlig taxi erbjuder vi ett flertal andra taxi- och transportrelaterade tjänster.

Riksfärdtjänst för Funktionshindrade

Vårt åtagande att stödja alla kunder framgår tydligt genom vår riksfärdtjänst. Denna tjänst erbjuder längre resor för personer med funktionsnedsättning till destinationer som Stockholm och Örebro. Våra fordon är anpassade för att garantera en bekväm och säker resa.

Seniortaxi inom Mariestad

Mellansjö Taxi värnar om de äldre i samhället. Vår seniortaxi-tjänst inom Mariestads stadskärna erbjuder pensionärer resor till ett förmånligt pris, nämligen 100 kr, vilket gör det möjligt för dem att fortsätta vara mobila och oberoende.

Skolskjuts

I nära samarbete med Mariestads och Gullspångs kommuner, bidrar Mellansjö Taxi till samhället genom att erbjuda säkra och pålitliga transporter för skolbarn. Detta partnerskap är ett bevis på vårt engagemang för lokalsamhället och vår strävan att bidra till dess välfärd.

LSS-körning

Vi erbjuder även LSS-körningar enligt avtal med Mariestads och Gullspångs kommuner. Våra fordon är anpassade och våra förare har goda kunskaper i att köra barn och vuxna med funktionsvariationer.